Progress pictures


The hat is slowly progressing.

The waves are filling up one by one, it has two fishes now and a few little shrimp like things too.  There are a few rocks on the brim but the “sky” is empty   – end it might remain so, I don’t know yet.

Click on the pictures if you want a bigger view.

And on a totally unrelated note: a little shredded marzipan makes all the difference in marble cake. I put most of it in the chocolate part, but a little bit goes in the light part too. I didn’t measure how much I put in, but I guess it was 200 grams (7oz) or so.Útsaumurinn mjakast áfram.

Öldurnar fyllast ein eftir aðra og núna eru tveir fiskar í sjónum og nokkur rækjuleg kvikindi.  Það eru örfáir steinar og smá gróður á hattbarðinu en „himininn” er tómur og það getur vel verið að hann verði það áfram. Ég veit það ekki ennþá.

Smellið á myndirnar ef þið viljið skoða þær betur.

Algerlega óskylt:

Það er verulega gott að bæta rifnum marsípan út í marmaraköku. Ég mældi ekki hversu mikið ég notaði, en ég giska á að það hafi verið 200 grömm. Mest af því fór í súkkulaðihlutann, en smávegis í ljósa hlutann líka.

Print Friendly

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *