A New Project

These days almost all my time and energy is devoted to finish rewriting and editing my novel. I really enjoy the work, but it takes everything I have strenght wise to finish it in time.

I am knitting a bit too. The white cardigan seems to be taking forever though, and the sleeves are still not finished! Thankfully there is not much left and I do hope to finish the knitting at least the next few days.

This fall is going to be pretty big publishing wise for me. The novel is the biggest obviously, the publishing house takes care of all the details, but I think it will be in early October.

The second chapter of the Advertures of Theodóra is due in September and sometime in september another little surprise will be published.

But I’m not just writing. I’m also thinking about a new embroidery project. I’m choosing between one with antique and hand crocheted lace, in very soft and delicate colors,

Fáskrúðsfjörður

Perfect Beauty

and one with rich, beautiful, but perhaps not very strong colors. I’m not planning a hat this time. Perhaps a cape or even a picture.Þessa dagana fer öll mín orka í að klára að ganga frá skáldsögunni minni sem kemur út í haust. Ég hef mjög gaman að þessari vinnu, en hún er erfið og ég geri ekki mikið annað á meðan.

Ég gríp samt einstaka sinnum í prjónana, Hvíta peysan virðist ætla að taka hundrað ár, ermarnar eru ekki einu sinni tilbúnar ennþá.

Þetta haust verður frekar viðburðaríkt fyrir mig. Útgáfa bókarinnar ber þar auðvitað hæst, en önnur verk koma líka út innan tíðar.

Salka gefur úr bókina og sér um öll smáatriði, en ég geri ráð fyrir að útgáfudagurinn verði í október. Í september kemur annar kafli í Ævintýrum Theodóru á netið og í sama mánuði kemur annað verk út, sem ég má ekki segja frá.

Ég hugsa samt stundum um annað er skriftirnar. Ég er til dæmis að velta fyrir mér nýju útsaumsverkefni. Ég er að velja á milli stykkis með gömlum og hekluðum blúndum og mjög mildum litum,

Fáskrúðsfjörður

Perfect Beauty

eða einhverju með djúpum, fallegum, en kannnski ekki mjög sterkum litum. Ég er ekki að hugsa um hatt í þetta sinn. Kannski slá. eða jafnvel mynd.

Print Friendly

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *