Resource pages

Lately I have been fleshing out my resource page. It’s still growing, but at the moment it contains links to embroidery tutorials, both video and with drawings, all kinds of knitting resources, the link to my favorite cast off video and much more. It has even got links to some hairstyles!

The Photography resource page is newer and this “slimmer”. But it is growing like a lamb in summer, so be sure to check in, if you are interested in photography.

Undanfarið hef ég verið að bæta inn tenglum á hjálparsíðuna mína. Á henni eru tenglar á allskonar gagnlegar síður. Útsaumskennslumyndbönd, uppáhalds affellingin mín, helk, fatasaumur, meira að segja hárgreiðslur.

Svo er önnur síða í smíðum. Sú er með tenglum tengdum ljósmyndun. Photoshop kennslu, lýsingu og mörgu fleiru. Ljósmyndasíðan er styttra komin en hin, en það lagast með tímanum

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *