Easter Pattern Sale

First: there is an 50% Easter sale on all my patterns on ravlelry for a limited time. Check it out (the sale isn’t visible until you click on “buy now”).

There have been several events in the village lately. A lovely and very entertaining dance for the elderly (where my husband played with a band from the neighboring village), a open coffee house style concert in the music school (where my daughter sang her first classical solo), a week long dance course with a show for the parents at the end, and the yearly annual celebration in the school with plays and music.

Here are some photographs from these events.

Fyrst: það er  páskaútsala  í nokkra daga á uppskriftunum mínum á ravelry, 50% afsláttur. Kíkið endilega á það (afslátturinn sést ekki fyrr en smellt er á “buy now”)

Það hefur verið ýmislegt um að vera í þorpinu undanfarið. Lummósveitin hélt ball fyrir eldri borgara, það voru tónleikar í kaffihúsastíl í ttónskólanum (þar sem heimasætan söng sitt fyrsta sóló í klassískum stíl), danssýning og árshátíð í skólanum.
Hér koma nokkrar myndir frá þessum viðburðum:

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *