Some Knitting Progress

I haven’t been knitting much lately, but there has been some progress on the blue crochet cardigan. I say crochet, but the sleeves are in fact knit, as you can see here:

One sleeve is done, the other is (obviously) not. I’m getting a tiny bit bored with rib on relatively small (2.5mm) needles. I think my next knitting project is going to be something instantly gratifying on big needles.

By the way, do you remember the candle from yesterday?

I forgot to mention that I found both the video tutorial and the image on pinterest. I have found a lot of inspiration for the upcoming confirmation party there. The templates for the paper roses that are going to decorate the tables,

cake recipes, and more.

You can check out my boards (and follow, if you like) here.Ég hef ekki prjónað neitt að ráði undanfarið, en ermarnar á ljósbláu hekluðu peysunni hafa þó lengst dálítið. Ég segi hekluðu, þó ermarnar séu prjónaðar, eins og sjá má.

Önnur ermin er fullprjónuð (en ófrágengin) hin augljóslega ekki. Ég er orðin pínu ponsu leið á að prjóna stroff á litla prjóna. Nú dreymir mig um fljótlegt prjónles á grófa prjóna. Kannski ég athugi það næst.

Á meðan ég man. munið þið eftir kertinu frá því í gær?

Ég gleymdi að taka það fram að ég fann myndbandið og myndina á pinterest. Þar hef ég fundið heilmikið gagnlegt fyrir fermigarveisluna. Formin fyrir pappírsrósinar sem munu skreyta borðin ,

köku uppskriftir og fleira.

Þið getið skoðað safnið mitt hér.

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *