A Mini Embroidery Course

I’m having a bit of a self doubt moment here.
The thing is, i’m planning two short mini embroidery courses next week,  in connection with my embroidery exhibition in Selfoss , and I honestly thought they would be in high demand. I can only take 12 people each time, the courses are two hours each and they only cost 2000 króna (12 Euro/15 $) inclusive materials.

So far no one has signed up. Not – a – single – person.

Perhaps I’m just not as interesting as I thought.

So if you are passing Selfoss on Wednesday og Thursday next week, there is still room on my mini embroidery course in the Selfoss municipal Library. Sign up via email: harpajons (at) simnet.is
Það setur að mér efa.

Málið er að ég verð með tvö stutt útsaumsnámskeið í næstu viku, í tengslum við útsaumssýninguna á Selfossi og ég hélt í alvöru að þau yrðu mjög eftirsótt. Þetta eru tveggja tíma námskeið og ég get bara tekið við tólf þátttakendum í hvort skipti. Kostnaður er í lágmarki, tvö þúsund krónur og efni er innifalið.

Hingaði til hefur enginn skráð sig. Ekki – einn – einasti.

Kannski er ég ekki eins spennandi og ég hélt.

Svo ef þú er nálægt Selfossi, eða átt leið þar um á miðvikudag eða fimmtudag í næstu viku, þá eru sem sagt enn pláss á námskeiðin. Skráning fer aðeins fram í tölvupósti á : harpajons (at) simnet.is

Print Friendly

10 Comments

 1. Ég skal láta krosssaumsgrúbbuna sem ég er í (Allt í kross) vita. Ég þekki líka handavinnukellu á Selfossi sem gæti komið upplýsingunum áfram.

 2. Emma

  Dear Harpa,
  I found your website after falling in love with your felted, embroidered hats in the book 1000 Fabulous Hats. They are works of such extraordinary beauty they inspired me to find out more about you & I was thrilled to find your blog about your life in Iceland, and your creative endeavours.

  I am (also) trying to come to terms with the new limits of a life with a rare degenerative illness, and find a way to reinvent myself, and find peace and joy with what I can still do, while I can still do it! If I were in Iceland I would love to come to your class – maybe there is some way you could put the class online to reach those others of us in the world? I am so sorry that you haven’t had people sign up for your classes locally, but you should know that there are lots of us out here silently reading your blog & being inspired by your life and the beauty your create of it with your photos and your craft.

  All the very best wishes from the tiny town of Warburton in Australia!

 3. Elín Björk Jónasdóttir

  Það hitti svo rosalega illa á í miðju MS ritgerðaskrifum en mig langar mikið á útsaumsnámskeið. Heldurðu að þú getir ekki slysast til að vera með eitt seinna – í haust einhverntíman þegar maður fer að huga að innivinnu og haustinu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *